Esküvői oldalak

Keresés...

Könnyítsd meg az esküvőszervezést,
lepd meg a násznépet egy elegáns weboldallal!

Egy esküvői oldallal könnyen és gyorsan elérhetitek a násznépet, megoszthatjátok a legfontosabb információkat, a programtervvel, pontos helyszínekkel, vagy akár a szállással kapcsolatban is. Rövid bemutatkozással pedig minden vendég megismerhet Titeket. Ez különösen hasznos, mivel a rokonság, nem feltétlenül ismeri választottatokat. A weboldal segítségével az esküvő után is egyszerű a kapcsolattartás, az esküvőn készült fotók és videók megosztása. Amennyiben ezeket szeretnétek elrejteni a kíváncsi szemek elől, egyedi kódokkal csak a násznép számára tesszük elérhetővé.
Az ültetés, vagy szállásfoglalás miatt célszerű a visszajelzéseket gyűjteni, hogy kik tudnak részt venni a nagy napon, kikkel ünnepeltek közösen. Az esküvői weboldal ezt a terhet is leveszi a vállatokról, továbbá nem kell amiatt aggódni, hogy valaki lemarad a listáról.

Az alábbi csomagokból könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelőt, de igyekszünk egyedi igényeiteknek is megfelelni, olyan egyedi szolgáltatásokkal, mint a weboldal hosszabb távú elérhetősége, nászajándék választó, vagy egyedi domain. Ebben az esetben válasszátok az egyedi ajánlatunkat, ahol az összes funkció közül kiválaszthatjátok a számotokra szükségeseket.

Alapcsomag*
30 000.-
jegyes pár bemutatkozása
információk (helyszín, időpont, szállás)
képek előzetes feltöltése
*.lmw.hu domain
esküvő után 1 hónapig elérhető
Egyedi
ajánlat
előző csomagok tartalma
rendszeres frissítés
nászajándék választó
bővített elérhetőség
elhelyezés saját domain-en

Mit kínálunk?

Ismerjétek meg a lehetőségeket, vagy kérjétek segítségünket a pontos igény meghatározásához. Amennyiben olyan igényetek merülne fel, amelyet itt nem láttok, jelezzétek az ajánlatkérés során és megtaláljuk a megfelelő megoldást. Oldalainkat személyre szabott template-ekkel készítjük, így a Ti igényeitekhez igazítjuk. Csak határozzátok meg a színvilágot, motívumokat, írjátok meg a szövegeket, a többit pedig bízzátok ránk.

Egyedi igényeidet az ajánlatkérő űrlapon keresztül is elküldheted. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot a részletek tisztázása érdekében és elkészítjük ajánlatunkat.

Kérd egyedi ajánlatunk!

Bemutatkozás
Pár mondatos bemutatkozás, valamint a közös történetetek, hogy a násznép megismerhessen Titeket. 1-1 fotó a menyasszonyról és a vőlegényről, valamint 3 közös kép a szövegbe ágyazva.
Információk
A nagy nap legfontosabb információi, programterv, időpontokkal. A helyszíneket térképen is megjelenítjük, illetve igény esetén 1-1 fotó is segítheti a tájékozódást, valamint szállásfoglalást.
Domain
Ha nem szeretnétek egyedi domain-t, *.lmw.hu címen is üzemelhet az oldal, de kérhettek teljesen egyedi címet is. Azt tanácsoljuk, hogy legyen rövid és frappáns, a vendégeknek be is kell gépelnie ;)
Meddig érhető el?
Az Alapcsomag részeként a nagy nap után még 1 hónapig lesz elérhető az oldal. A Standard csomaggal ez 3 hónapra, de akár még hosszabb időtartamra is növelhető, ehhez kérjétek Egyedi ajánlatunk!
Előzetes képek
Már az esküvő előtt is tölthettek fel közös fotókat, készíthetünk galériát a közös történetetekhez. Ezen képek számára 25 MB-ot biztosítunk, amellyel akár 50 fotót is megoszthattok a weboldalatokon.
Visszajelzés
Bízzátok a visszajelzések gyűjtését közös oldalatokra. A meghívottak jelezhetik részvételi szándékukat, igényeiket. Ti pedig naprakészen követhetitek Bözsi mamáék visszajeleztek-e már :)
Esküvői képek feltöltése
A nagy napon minden bizonnyal rengeteg kép készül és ezeket a násznéppel is meg szeretnétek osztani. Erre 100 MB-otok van, ez akár 200 fotónak is elegendő, de természetesen igény esetén ez növelhető.
Fotó beküldése
Nem biztos, hogy a hivatásos fotós minden pillanatot megörökít. A szomszéd asztalnál biztos elkapnak egy remek jelenetet. Gyűjtsétek be őket! Ezek jóváhagyásotok nélkül nem lesznek elérhetők.
Jelszóvédett oldalak
Ha elrejtenétek az oldal bizonyos részeit, vagy akár egészét a kíváncsi tekintetek elől, egyedi kóddal zárhatók. Ezt ráírjátok a meghívóra, így már csak azok láthatják a tartalmakat, akiket szeretnétek.
Blog
Megosztanátok hogy áll a készülődés, írnátok pár bejegyzést az esküvő előtt, vagy akár a nászútról? Jelezzétek az Egyedi ajánlatkérés során és megbeszéljük a részleteit.
Nászajándék választó
Nem szeretnétek 5 étkészletet? A nászajándék választó segít! A vendégek válogathatnak egy listáról, jelezhetik, hogy ők ezzel készülnek. Így másnak már nem esik ugyanarra a választása.
Esküvői videó
Akár az esküvőn készült videó, akár a fotókból összeállított montázs szép emlék mindenki számára. Ilyen videókat is beágyazhattok a weboldalatokba, csak küldjétek el a kész videót!