Rólunk

Keresés...

Kik is vagyunk?

Csapatunk számos egyedi honlap készítését követően úgy döntött, hogy 2018-ban tapasztalataira építve elindítja az LMW webdesign szolgáltatását, amelynek célja, hogy kulcsrakész, egyszerű honlapokat készítsen megrendelőinek rövid határidővel.

Munkáinkat testreszabott sablonokra (melyeket könnyedén a megrendelőink igényére szabhatunk), több száz meglévő kiegészítőinkre (hírlevélküldő rendszer, komment szekció, galéria, webshop, fórum) alapozva készítjük el, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a megrendeléstől/szerződéskötéstől a kézhezvételig a lehető legkevesebb idő teljen el.


team5

Levente
Alapító, weblap tervező

team5

Miklós
Alapító, weblap tervező


Segítünk elérni, hogy vállalkozásod új szintre lépjen!


Minden feladat más, így van ez a honlapokkal is. Ahhoz, hogy a célnak megfelelő struktúrájú változat készüljön el, nem lehet általánosan és felületesen megfogalmazott feltételekkel dolgozni. Ezért állunk személyesen és egyéb módon rendelkezésre, hiszen a technika adta lehetőségeket mi is szeretjük kihasználni. Így személyes találkozó mellett Skype-on, Whatsapp-on és természetesen telefonon is biztosítjuk a kapcsolatot, hogy az elvárásaidat, elképzeléseidet meg tudd osztani velünk.

ReferenciáinkVálj Te is honlapod szakértőjévé!


Megtanítjuk, hogy hogyan használd Te magad a weboldalad, így új cikkeket vihetsz fel, frissítheted a saját webshop-odat, teljesen a Te kezedben van az irányítás! Mindezt pedig egyszerű, felhasználóbarát felületen teheted meg, programozásmentesen akár percek alatt.