Kezdőoldal

Keresés...

Prev
Next

Segítünk elérni, hogy saját
vállalkozásod új szintre lépjen!

Meglévő honlapodat szeretnéd
megújítani?

Bízd rá új honlapodat
csapatunkra!


Weblapkészítés, Tervezés, Karbantartás


Szolgáltatásaink 

RólunkKulcsrakész oldalak
rövid határidővel. Egyszerűen.


Részletek

Használd honlapod
minden eszközödön. Hatékonyan.

Segítünk, hogy honlapod része legyen sikerednek!


Bemutatkozó

Legyen szó egy bemutatkozó oldalról, vagy egy komplex céges oldalról. LMW csapata készséggel áll rendelkezésedre. Fiatalos lendülettel, maximális precizitással végezzük munkánkat, ezzel segítve vállalkozásod sikeres működését.

Bővebben
Weblapkészítés
Elkészítjük számodra az igényeidnek megfelelő honlapot, rövid határidővel. Lépj Te is szintet a honlapok világában!
Arculattervezés
Szükséged lenne vállalkozásodhoz logóra? Szeretnéd kialakítani a céges arculatodat? Az LMW csapata ebben is áll rendelkezésedre!
Tartalomkészítés 
Egy sikeres honlap működéséhez elengedhetetlen a megfelelően elkészített szöveges tartalom! Emellett pedig kutatásodhoz vagy piacfelmérésedhez szükséges kérdőívet is elkészítjük számodra.
24/7 Karbantartás
A honlapon található adatok és leírások idővel elévülnek és cserére szorulnak. Szolgáltatásaink között megtalálható karbantartás (pl. frissítések kezelése), hírek, bejegyezések közzététele, eseti fejlesztések lehetőségei is.

Blog - Hírek


Blogbejegyzéseink között számos olyan hasznos információt találsz, mint például milyen lépései vannak a honlapkészítésnek, miért fontos egy jól kialakított koncepciójú oldal. Ha nem találtad meg kérdéseidre a választ, keress minket bizalommal elérhetőségeinken.

Honlapkészítés menete és lépései

Hogyan dolgozunk? Milyen lépései vannak egy megbízásnak? Milyen inputra lesz tőled szükséges? Ebben a bejegyzésben összefoglaltuk számodra a legfontosabb tudnivalókat.

Miért minket válassz?

#1 Gyors és kényelmes kapcsolattartás

Fontos számunkra a Te kényelmed is. Ezért állunk személyesen és egyéb módon rendelkezésre, hiszen a technika adta lehetőségeket mi is szeretjük kihasználni. Így személyes találkozó mellett Skype-on, Whatsapp-on és természetesen telefonon is biztosítjuk a folyamatos kapcsolatot.

#2 Minőségi munka, minőségi oldal érdekében.

A vállalkozásod sikere a mi sikerünk is. Feladatunkat és munkánkat ennek tudatában végezzük, hiszen hosszútávú fennmaradásunk alapja az elégedett ügyfelek bővülő köre! Reméljük Téged is közöttük tudhatunk hamarosan.

#3 Kedvező ár, pontos kivitelezés

Célközönségünk kis- és magánvállalkozások, magánszemélyek, akiknek az ár jelentős tényező. Mi ehhez alkalmazkodunk, de munkánk minőségéből nem adunk, amit precízen, határidőre szállítunk.
Célunk, hogy elérhető áron biztosítsuk a célnak teljes mértékben megfelelő, egyszerűen kezelhető, megbízható honlapot számodra, kompromisszumok nélkül.

A személyes konzultáció során segítünk eligazodni a lehetőségek tengerében, hiszen nem egyszerű és egyértelmű válasz adható arra, hogy milyen honlapra van szükséged vállalkozásodhoz.

signature Levente
Alapító/weblap tervező

signature Miklós
Alapító/weblap tervező

/images/fooldal/work_with_us.jpg

Lépj kapcsolatba velünk

Kérdésedre nem találtad meg a megfelelő választ? Keress minket bizalommal elérhetőségeinken!